vineri, 24 iulie 2020

Formular Pentru Permis Conducere

Formular Pentru Permis Conducere. Eliberarea permisului de model 2019 și a permisului de conducere provizoriu de model 2019 va fi asigurată de agenția servicii publice. Indicați categoria permisului de conducere pentru care solicitați finanțarea 4.

Preschimbarea Permisului Auto Străin Cu Unul Romanesc
Preschimbarea Permisului Auto Străin Cu Unul Romanesc from gorobic.com
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere, cu însemnele autorităţilor din r. Permisul de conducere moldovenesc de model vechi nu are termen de valabilitate, pe cînd normele internaţionale prevăd acest termen de pînă la 10 ani. Daca sunteti posesorul unui permis de conducere romanesc si doriti sa il schimbati cu unul britanic trebuie sa aveti o adresa la care locuiti in u.k.

Permisul de conducere moldovenesc de model vechi nu are termen de valabilitate, pe cînd normele internaţionale prevăd acest termen de pînă la 10 ani.

În schimb, amicii mei de pe facebook au menționat aici că actul e obligatoriu. E) documentul de identitate al solicitantului, in original si. Costul pentru un permis de conducere în moldova variază în funcție de termenul ales. Dorești să obții permis de conducere românesc?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel