joi, 30 iulie 2020

Formular Pentru Radiere Auto

Formular Pentru Radiere Auto. Prima in ordinea obligativitatii este radierea fiscala. De asemeni daca doriti sa vedeti mai multe informatii si pasi necesari pentru acest proces, intrati pe pagina de radieri auto.

Inmatriculari Auto Iasi Procedura Radiere Vehicul In Cazul Exportului 2017
Inmatriculari Auto Iasi Procedura Radiere Vehicul In Cazul Exportului 2017 from 1.bp.blogspot.com
La serviciul înmatriculări din pipera și să obții o viză la formularul de la rar completat parțial de tine, apoi la. Cazurile in care proprietarii sunt obligati sa solicite radierea auto in termen de 30 acte necesare radiere auto ca urmare a exportului. Atunci cand doriti sa o instrainati catre o alta persoana.

Această operațiune de radiere auto se efectuează numai simultan cu înmatricularea temporară.

Itl 012 2016 cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane juridice privind impozite, taxe locale si alte venituri datorate bugetului local. Oferim servicii de intocmire a tuturor actelor si documentelor legale de achizitie sau vanzare a unei masini. (forma isapti 17) nota de informare privind salariul și alte plăți efectuate de către rezidentul parcului pentru tehnologia informației în folosul angajaților. Fara alte taxe si comisioane ascunse!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel