vineri, 31 iulie 2020

Formular Pentru Schimbarea Buletinului Expirat

Formular Pentru Schimbarea Buletinului Expirat. Actul de identitate al cărui termen de valabilitate a expirat poate fi preschimbat cu cel mult 180 de zile înainte de data expirării dar nu mai puțin de 15 zile înainte de expirarea termenului de valabilitate; Acte necesare schimbare buletin expirat la 18 ani.

Certificat Adr Atestat Adr Dan Caragea
Certificat Adr Atestat Adr Dan Caragea from dan-caragea.ro
Certificatul de căsătorie, dacă este cazul, original și copie. Certificatul de naștere, original și copie. Hotărârea de divorț, definitivă și irevocabilă, după caz, original și copie/certificat de divorț însoțit de acordul.

Actul de identitate expirat împreună cu cartea de alegător în situaţia persoanelor care au primit odată cu cartea de identitate expirată şi cartea de alegător;

Actul de identitate expirat împreună cu cartea de alegător în situaţia persoanelor care au primit odată cu cartea de identitate expirată şi cartea de alegător; Lista articolelor din categoria acte necesare serviciul evidența persoanelor. D) certificatul de căsătorie (original şi copie xerox); Declaraţia de primire în spaţiu poate fi dată în faţa lucrătorului de evidenţă, a notarului public (cu cel mult 90 zile înaintea depunerii cererii), în fața polițistului din structurile teritoriale ale poliției române, la misiunile diplomatice ale româniei (cu 6 luni înaintea depunerii cererii) sau la autoritățile străine competente (tradusă și legalizată).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel