duminică, 30 august 2020

Formular 061 Completat

Formular 061 Completat. Aceasta declaratie se utilizeaza incepand cu 01 ianuarie 2016, inlocuind formularul fara numar declaratie. În momentul în care o societate are deschis un punct de lucru (sediu secundar), aceasta trebuie să înregistreze la unitatea fiscală în raza căruia se află aceste sedii secundare.

Care Sunt Declaraţiile Noi Sau Modificate In 2016
Care Sunt Declaraţiile Noi Sau Modificate In 2016 from www.avocatnet.ro
În momentul în care o societate are deschis un punct de lucru (sediu secundar), aceasta trebuie să înregistreze la unitatea fiscală în raza căruia se află aceste sedii secundare. 273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si. De completare a formularului (061) declaraţie privind sediile secundare depunerea declarației declaraţia privind sediile secundare denumită în continuare declaraţie, se completează şi se depune de către contribuabilii care înfiinţează sedii secundare, la organul fiscal competent, fără a se atribui cod de identificare fiscală.

Jun 01, 2016 · pentru inregistrarea sediilor secundare, altele decat cele care se inregistreaza ca platitoare de salarii si de venituri asimilate salariilor potrivit legii nr.

În momentul în care o societate are deschis un punct de lucru (sediu secundar), aceasta trebuie să înregistreze la unitatea fiscală în raza căruia se află aceste sedii secundare. Aug 01, 2017 · anaf: Jan 04, 2020 · ca la fiecare inceput de an, va informam ca, prin ordinul preşedintelui anaf nr. De completare a formularului (061) declaraţie privind sediile secundare depunerea declarației declaraţia privind sediile secundare denumită în continuare declaraţie, se completează şi se depune de către contribuabilii care înfiinţează sedii secundare, la organul fiscal competent, fără a se atribui cod de identificare fiscală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel