sâmbătă, 1 august 2020

Formular 401 Anaf

Formular 401 Anaf. Este oficial statul va amana termenul de depunere la anaf a declaraè›iei 600 s a comunicat foarte prost stirileprotv ro from image.stirileprotv.ro declaratia 401 este declaraţia informativă privind proprietaţile imobiliare deţinute. Atestat partea b a acestui formular trebuie s ă fie completat ă de biroul de eviden ţă a popula ţiei ori de autoritatea sau administra ţia competent ă în materie de stare civil ă din ţara de re şedin ţă a membrilor familiei (13).

Formular 223 Anaf
Formular 223 Anaf from img.yumpu.com
Termenul de depunere anual, până la data de 10 aprilie inclusiv a anului curent, pentru anul anterior, pentru Sub sancțiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte și complete. Înregistrare în spațiul privat virtual.

4031/2067 din 2015 publicat in mof nr.declaraţia rectificativă se depune ori de câte ori este cazul, potrivit legislaţiei în vigoare.

Înregistrare în spațiul privat virtual. P rezentam mai jos un comunicat emis recent referitor la formularul 401 declaratie informativa privind proprietatile imobiliare detinute de rezidenti ai altor state membre ale uniunii europene pe teritoriul romaniei. Formular se completează şi se depune de către instituţiile. Formularul 401 se depune pana la 20 septembrie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel