luni, 10 august 2020

Formular Nr.3 Eliberată De Angajator

Formular Nr.3 Eliberată De Angajator. Vezi mai mult > model contract de asigurari sociale de sanatate aprobat prin ordinul 345 din 2006. La acelasi articol 4, insa la alin.

Update Noi Modele De Adeverințe și Declarații Necesare La Deplasarea Persoanelor In Condițiile Restricțiilor Pentru Prevenirea Coronavirus Covid 19
Update Noi Modele De Adeverințe și Declarații Necesare La Deplasarea Persoanelor In Condițiile Restricțiilor Pentru Prevenirea Coronavirus Covid 19 from www.startupcafe.ro
Model adeverință de venit ce trebuie eliberată de angajator salariaților. Denumire angajator/instituţie sediu angajator/instituţie nr. Formularul declaraţiei pe propria răspundere şi cel al adeverinţei din partea angajatorului pentru persoanele care părăsesc locuinţa au fost modificate.

3/2020 deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi, se realizează în baza unei adeverințe eliberată de angajator care trebuie prezentată personalului autorităților abilitate, la solicitarea acestuia.

(5) măsura se aplică începând cu data de 25 martie 2020, ora 12.00. Angajaţii prezintă legitimaţia de serviciu sau adeverinţa eliberată de angajator; Deci, începând cu data de 25 martie 2020, ora 12:00, pentru deplasarea în afara domiciliului, în interes de serviciu aveți obligația de a deține legitimație de serviciu sau o adeverință eliberată de angajator (după noul model oficial, care se poate descărca de la începutul acestui articol), respectiv, pentru deplasarea în interes. 3 cerere de stabilire/recalculare a pensiei de serviciu conform legii nr.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel