duminică, 16 august 2020

Formular Pentru Carantina

Formular Pentru Carantina. Model declarație de completat la intrarea în țară. Va rugam sa folositi documentele urmatoare pentru a ne informa de decizia sau situatia dvs.

Document Declarația Obligatorie In Format Electronic O Puteți Accesa Aici
Document Declarația Obligatorie In Format Electronic O Puteți Accesa Aici from www.presasm.ro
Mar 26, 2020 · atenție de unde descărcați formularul necesar deplasării! Mai jos, regăsiți modelul declarației care trebuie completată la intrarea în românia! May 07, 2021 · model declarație proprie răspundere și adeverință angajator 2021:

43 din 1 iulie 2021 (art.5 litera e), din zona rosie se pot intoarce fara carantina si copiii intre 3 si 16 ani, daca au test pcr.

Jul 03, 2020 · declaratii carantina | izolare coronavirus. Formularul pentru carantina parțială îl găsiți pe formular.sts.ro. Mai multe localități din țară sunt în carantină, iar cetățenii din aceste localități vor avea nevoie de două tipuri de declarație, pentru a putea ieși din casă. Grupul menționează că angajatorul nu trebuie sa completeze în fiecare zi adeverința, dar angajatorul este răspunzător să prevadă durata de valabilitate a adeverinței, adică strict pentru perioada care justifică declarația pe care o certifică.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel