joi, 20 august 2020

Formular Pentru Eliberarea Avizului De Pescuit Pentru Persoane Fizice Poliția De Frontieră

Formular Pentru Eliberarea Avizului De Pescuit Pentru Persoane Fizice Poliția De Frontieră. O copie a permisului de pescuit eliberat de către o asociație de pescuit în scop recreativ, o copie a carnetului de membru și alte documente justificative solicitate de autoritate. Jan 28, 2020 · din cauza numărului foarte mare al cererilor transmise electronic în prima jumătate a lunii iunie 2019 pentru eliberarea avizului de pescuit recreativ / sportiv în apele de frontieră către serviciile teritoriale ale poliției de frontieră:

Legi
Legi from imgv2-2-f.scribdassets.com
O copie a permisului de pescuit eliberat de către o asociație de pescuit în scop recreativ, o copie a carnetului de membru și alte documente justificative solicitate de autoritate. Permisul de pescuit pentru dunare este permisul anpa (cel obtinut online). Cerere pentru eliberarea avizului de pescuit recreativ sportiv în apele de frontieră şefului serviciului teritorial.

Mar 22, 2019 · documentele necesare obținerii avizului pentru pescuit recreativ în apele de frontieră sunt următoarele:

Dacă se decide să vă angajeze acesta va obține aviz de. Cerere pentru eliberarea avizului de pescuit recreativ sportiv în apele de frontieră şefului serviciului teritorial. Nov 18, 2020 · formular pentru eliberarea avizului de pescuit pentru persoane fizice poliția de frontieră. Dacă se decide să vă angajeze acesta va obține aviz de.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel