marți, 4 august 2020

Formular Pentru Germania

Formular Pentru Germania. Formular pentru intrarea în germania: Conditiile care trebuie indeplinite pentru accesarea de fonduri de la casa nationala a asigurarilor de sanatate pe baza formularului e112, pentru decontarea de servicii medicale incluse in pachetul de baza al cnas.

Contract Vanzare Cumparare Auto Din Germania Bilingv Pdf Jlkq3v1w13l5
Contract Vanzare Cumparare Auto Din Germania Bilingv Pdf Jlkq3v1w13l5 from idoc.pub
Germania a declarat „stare de pandemie. A se indica, unde este posibil, numărul de înregistrare al companiei. A se indica „codigo de cuenta de cotizacion del empresario ccc (numărul contului pentru contribuţiile angajatorului).

Oferte noi pe post de pentru sezonieri in germania.

Veți avea nevoie de aceste formulare pentru a beneficia de prestațiile sociale care vi se cuvin în calitate de cetățean european care locuiește (a locuit) și/sau lucrează (a lucrat) în altă țară din ue. Ministerul afacerilor externe informează că, în cursul serii zilei de 7 august, autoritățile republicii federale germania au revizuit condițiile de intrare pe teritoriul german ca urmare a actualizării listei „zonelor de risc. După cele 12 luni se trece la. Dorim să aducem în atenţia dumnevoastră obligativitatea completării, înaintea începerii călătoriei, a unor formulare care conţin date solicitate de autorităţile străine şi care sunt absolut necesare în vederea intrării pe teritoriul ţării de destinaţie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel