marți, 11 august 2020

Formular Pentru Intrarea In Spania

Formular Pentru Intrarea In Spania. Oricine intra in spania de la 1 iulie trebuie sa completeze un formular si sa obtina codul qr corespunzator calatorieie sale. Nu sunt restrictii indiferent de tara de provenienta pentru spania permite intrarea pe teritoriul său a cetățenilor străini din uniunea europeană.

Declaraţia Epidemiologică De Intrare In ţară Unde O Puteţi Completa
Declaraţia Epidemiologică De Intrare In ţară Unde O Puteţi Completa from www.diasporamadrid.com
Documentele pentru a intra în spania depind de țara din care provin. Locuitori (cu o densitate de 78 loc/km2 dintre care 3/4 spanioli, in rest cataloni, basci si galicieni prezinta un teritoriul de baz dominat de platouri nalte i de lanuri muntoase ca i pirineii i sierra nevada. Conditii de intrare în spania.

Acest formular trebuie completat de fiecare dintre pasagerii care vor fi responsabili pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt adevărate și corecte.

I will teach you how to correctly pronounce these words. Documentele pentru a intra în spania depind de țara din care provin. Nu ai cod, nu intri! De asemenea, cei care calatoresc in spania trebuie sa completeze, anterior efectuarii calatoriei, un formular privind starea de sanatate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel