vineri, 7 august 2020

Formular Pentru Redirectionarea A 2 Din Impozit

Formular Pentru Redirectionarea A 2 Din Impozit. Redirectionarea unui procent de 2% sau 3,5% din impozit datorat statului este un mecanism prin care persoanele fizice pot ajuta organizatiile nonprofit sau parohiile. Formularul pentru redirectionarea a 2% din impozit catre o asociatie nonprofit.

Redirectioneaza 3 5 Din Impozit Asociația Magic
Redirectioneaza 3 5 Din Impozit Asociația Magic from asociatiamagic.ro
15 martie, inclusiv, prevăzut pentru depunerea formularului 230 „cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat la art. Mai exact, sumele de bani redirectionate vor fi folosite pentru finantarea activitatilor acestor organizatii. Redirectionati catre asociatia astronomica sirius (organizatie care va aniversa in acest an 20 de ani de activitate) 3,5% din impozitul pe venit datorat!

Formular arpcc pentru redirectionarea a 2% din impozitul pt.

Camera ascunsa.formulare pentru redirectionarea a 2% din impozit, gata completate, gasite in craiova In cazul formularelor inregistrate pana la data publicarii noii reglementari, optiunea contribuabililor referitoare la redirectionarea unei sumei din impozitul anual datorat incepand cu anul 2019 ramane valabila. Anul 2014 dragi prieteni ai arpcc, pana luni (data postei) aveti inca sansa sa depuneti declaratia d230 pentru un ong la alegere. Formularul 230 se completează şi se depune de către persoanele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel