miercuri, 26 august 2020

Stb Formular Pentru Pensionari

Stb Formular Pentru Pensionari. Formularul completat poate fi depus de către orice persoană, la oricare dintre unităţile de vânzare din reţeaua stb s.a., fără nicio altă formalitate. Pensionarii din bucureşti puteau folosi gratuit transportul public de suprafaţă, prezentând talonul de pensie.

Stb Sa Societatea De Transport Bucuresti Stb Sa
Stb Sa Societatea De Transport Bucuresti Stb Sa from www.stbsa.ro
Să aibă vârsta minimă de 63 de ani pentru femei și 65 de ani aceștia sunt obligați să completeze formularul pentru eliberarea abonamentului, ulterior validat de casa de pensii de care aparțin, apoi vor intra în. În acest mod, cetăţenii nu mai trebuie să se deplaseze la casele teritoriale de pensii. Stb pune pensionarii pe drumuri ca sa le dea carduri gratuite.

Dacă ați lucrat în mai multe țări din ue, este posibil să fi dobândit drepturi de pensie în fiecare cererea de pensionare va trebui depusă la casa de pensii din țara în care locuiți sau din ultima țară în care ați lucrat.

Nu au mai apucat să le. Care e procedura daca isi doresc si insotitor. Insa pentru multi pensionari romani, pensia nu este deloc suficienta, din cauza datoriilor. Pentru informaţii/sesizări/sugestii, ne puteţi contacta la tel:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel