duminică, 13 septembrie 2020

Anexa 1 Formular Pentru Aprobarea Transportului Deseurilor Periculoase

Anexa 1 Formular Pentru Aprobarea Transportului Deseurilor Periculoase. Privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzand deseurile, inclusiv deseurile. Formular pentru aprobarea transportului de deeuri periculoase.

Obligatia Incadrarii Deseurilor Conform Prevederilor Legii 2112011 Republicata
Obligatia Incadrarii Deseurilor Conform Prevederilor Legii 2112011 Republicata from slidetodoc.com
Transportul deşeurilor medicale periculoase în incinta unităţii în care au fost produse se face pe un circuit separat de cel al pacienţilor şi vizitatorilor. Deseurile apartinind categoriilor din anexa ii care fac obiectul transportului peste frontiere vor fi considerate drept alte deseuri, conform prezentei 11. 613/2009 privind aprobarea metodologiei de evaluare a autovehiculelor utilizate pentru transportul deşeurilor periculoase rezultate din.

Denumirea şi compoziţia chimică a deşeurilor:

(2) expeditorul completeaza un formular pentru aprobarea transportului deseurilor periculoase, al carui model este prezentat in anexa nr. 1226 din 2012 pentru aprobarea normelor tehnice privind gestionarea deseurilor rezultate din anexa 7. Formular de expeditie / transport deseuri periculoase. (5) formularul pentru aprobarea transportului deseurilor periculoase, semnat si stampilat de catre destinatar, se transmite la agentia judeteana pentru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel