marți, 15 septembrie 2020

Formular Declarație Proprie Răspundere

Formular Declarație Proprie Răspundere. C) din legea nr.227/2015 privind codul fiscal, cu modificările și. Declarație pe propria răspundere pentru înregistrarea în scopuri de tva, potrivit art.316 alin.

Vezi Cum Arată Noul Model De Declarație Pe Propria Răspundere Dacă Ieșiți Din Casă Sunteți Obligat S O Aveți La Dispoziție Amenzile 500 5 000 Lei Ziar De Bistrița
Vezi Cum Arată Noul Model De Declarație Pe Propria Răspundere Dacă Ieșiți Din Casă Sunteți Obligat S O Aveți La Dispoziție Amenzile 500 5 000 Lei Ziar De Bistrița from www.ziardebistrita.ro
Declarație pe propria răspundere pentru înregistrarea în scopuri de tva, potrivit art.316 alin. Mar 28, 2020 · acest model de declarație pe propria răspundere este accesibil pe pagina stirioficiale.ro, dar și pe formular.sts.ro. Se va completa adresa locuinței în care persoana locuiește în fapt, indiferent dacă este identică sau nu cu cea menționată în actul de identitate.

Se va completa adresa locuinței în care persoana locuiește în fapt, indiferent dacă este identică sau nu cu cea menționată în actul de identitate.

28 martie 2020 31 martie 2020 vă informăm că este activă platforma electronică formular.sts.ro pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de. Feb 01, 2019 · c310 declarație pe propria răspundere pentru înregistrarea în scopuri de tva. Se va completa adresa locuinței în care persoana locuiește în fapt, indiferent dacă este identică sau nu cu cea menționată în actul de identitate. C) din legea nr.227/2015 privind codul fiscal, cu modificările și.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel