marți, 29 septembrie 2020

Formular E411 Model Completat

Formular E411 Model Completat. Nici una dintre el se compune din 5 pagini; As avea si eu mai multe intrebari legatura cu formularul e411.

Detalii Utile Despre Acordarea Alocaţiei Pentru Copii In Spania
Detalii Utile Despre Acordarea Alocaţiei Pentru Copii In Spania from www.gazetadespania.es
Nov 02, 2020 · buna ziua. Sotul meu lucreaza in germania si ne.a spus de acest formular, am fost la casa de pensii si mi s.a spus ca formularul e411 trebuie prima data completat in germania si apoi in romania. Formularul trebuie s ă fie completat cu litere de tipar, utilizând numai spa ţiile punctate.

Jan 06, 2020 · model completat al formularului e411.

B) formularul e401 completat în partea a + actele de identitate și certificatele de naștere ale copiilor minori (original și copie xerox) + declarația de consimțământ privind accesarea și furnizarea datelor personale pentru toți persoanele care se regăsesc în formular. Procedura se demareaza prin depunerea formularului e4completat în partea a la instituţiile. Jul 13, 2020 · formularul e401 completat (excepţie partea b care se va completa de lucrătorii serviciului) sau/şi formularul privind certificarea stării civile completat. Aug 14, 2019 · formularul e411 model completat instituţia competentă pentru acordarea prestaţiilor familiale în statul membru în care salariatul sau lucrătorul independent îşi exercită activitate,.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel