duminică, 13 septembrie 2020

Formular Pentru Avion Anglia

Formular Pentru Avion Anglia. Cautam cele mai bune tarife de bilete de avion la orice companie aeriana doar pentru tine. Noul formular este valabil pentru călătorii internaționale începând cu 29 martie 2021.

Ambasada Romaniei In Uk Noi Reguli De Călătorie Intre Romania și Anglia Incepand Din 2 August
Ambasada Romaniei In Uk Noi Reguli De Călătorie Intre Romania și Anglia Incepand Din 2 August from www.jurnalemigrant.com
Veți avea nevoie de aceste formulare pentru a beneficia de prestațiile sociale care vi se cuvin în calitate de cetățean european care locuiește (a locuit) și/sau lucrează (a lucrat) în altă țară din ue. Călătorii cu bebeluși și copii. Muncă, voluntariat, educație, motive medicale, părăsirea angliei dacă nu locuiți în anglia, călătoria voastră fiind temporară în această țară sau accesul părinților cu copii care nu locuiesc.

Aceste decizii pot fi revizuite în baza hotărârilor institutului național de sănătate publică și aprobate de comitetul național pentru situații de urgență.

Anglia a schimbat formularul pentru cei ce doresc să călătorească internațional. La intrarea în românia, toate persoanele trebuie să completeze un formular de triaj covid care trebuie predat apoi unui reprezentant dsp aflat în aeroport sau la punctul de frontieră. Noul formular este valabil pentru călătorii internaționale începând cu 29 martie 2021. Muncă, voluntariat, educație, motive medicale, părăsirea angliei dacă nu locuiți în anglia, călătoria voastră fiind temporară în această țară sau accesul părinților cu copii care nu locuiesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel