marți, 1 septembrie 2020

Formular Pentru Carantina

Formular Pentru Carantina. Continuarea activităţii din cauza unei boli contagioase, pe durata stabilită prin certificatul eliberat de direcţia de. Expertul în sănătate publică ala tocarciuc, invitată în studioul sputnik moldova, a făcut o prognoză înspăimântătoare:

Noi Reguli La Intrarea In Germania Germania Dw 13 05 2021
Noi Reguli La Intrarea In Germania Germania Dw 13 05 2021 from static.dw.com
Expertul în sănătate publică ala tocarciuc, invitată în studioul sputnik moldova, a făcut o prognoză înspăimântătoare: Formularul va servi la facilitarea controalelor pentru a verifica daca persoanele care ajung in tara raman acolo unde au declarat ca vor sta in carantina, a adaugat ministrul sanatatii. Conform documentului, se instituie măsura de carantină pentru toate persoanele asimptomatice care se întorc din zonele cu transmitere comunitară extinsă.

Carantina va dura o perioadă de 14 zile și va.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc, tranzitează sau lucrează în localitătea carantinată din județul arad, vă punem la dispoziție. Pentru depunere şi înregistrare dosare autoritatea naţională pentru. Formularul pentru carantina parțială îl găsiți pe formular.sts.ro. Din 15.12.2020, pentru emiterea deciziilor de carantina/izolare nu mai este necesara incarcarea documentelor in.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel