vineri, 4 septembrie 2020

Formular Pentru Declarație Pe Proprie Răspundere

Formular Pentru Declarație Pe Proprie Răspundere. Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Pentru justificarea acestor situații este necesară prezentarea unei declarații pe proprie răspundere.

Oficial 26 Martie Modelul Declarației Pe Propria Răspundere Necesar In Contextul Restricțiilor Impuse De Guvern Alba24
Oficial 26 Martie Modelul Declarației Pe Propria Răspundere Necesar In Contextul Restricțiilor Impuse De Guvern Alba24 from cdn.alba24.ro
Auoritățile vin cu noi precizări cu privire la completarea documentului. Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție. Cu reședința în fapt în declar pe proprie răspundere, cunoscând prevederile articolului 326 din codul penal privind falsul în *declarația pe propria răspundere poate fi stocată și prezentată pentru control pe dispozitive.

Cei care vor iesi din case in intervalul orar 23.00.

Declaratie pe proprie raspundere pentru iesirea din casa (parasirea temporara a domiciliului) este disponibila aici! Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Descarcă declarația pe propria răspundere. Noua declarație pe propria răspundere a intrat în vigoare:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel