sâmbătă, 3 octombrie 2020

Formular 151

Formular 151. Daca revocarea dreptului de utilizare a serviciului „depunere declaratii online” se solicita de titularul certificatului calificat, atunci acesta completeaza formularul 151 „cerere pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului depunere declaratii online”, care se descarca din sectiunea „formulare. To view the full contents of this document, you need a later version of the pdf viewer.

Martin S Camaro Page
Martin S Camaro Page from www.pro-touring.nl
Formula 151 live at derailed saloon in durango, colorado playing the original song bittersweet written by dave mensch. Ascultă pentru completarea formularului 151 vă rugăm să utilizaţi versiuni adobe superioare versiunii 8.2. Anaf este operator de date cu caracter personal nr.759/2009 autorizat de autoritatea naţională de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal să prelucreze aceste date conform criteriilor de protecţie, confidenţialitate şi securitate prevăzute de legea nr.677/2001.

Speak with one of our experts to discuss how we can get the best results for.

Revocarea accesului la serviciul acces controlat la informaţiile cuprinse în dosarul fiscal. V a prezentam astazi, succint, procedura de revocare a accesului la serviciul de depunere online. Revocarea este solicitata de titularul certificatului. Daca revocarea dreptului de utilizare a serviciului depunere declaratii online se solicita de titularul certificatului calificat, atunci acesta completeaza formularul 151 cerere pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului depunere declaratii online, care se descarca de la aceasta adresa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel