vineri, 2 octombrie 2020

Formular 230

Formular 230. Soft j actualizat în data de Descarca noua versiune actualizata 2021.

Anaf Vine Cu O Noua Varianta Pentru Declaratia 230 Prin Care Se Directioneaza Parte Din Impozit Catre Ong Uri Ce Se Intampla Cu Cine A Depus Deja Vechiul Formular Mobile
Anaf Vine Cu O Noua Varianta Pentru Declaratia 230 Prin Care Se Directioneaza Parte Din Impozit Catre Ong Uri Ce Se Intampla Cu Cine A Depus Deja Vechiul Formular Mobile from tb.ziareromania.ro
Completează formularul 230 cu datele tale, la secțiunea i date contribuabil 3. Procedura privind stabilirea sumei reprezentand pana la 3,5% din impozitul anual oug 15/2019 privind prorogarea termenului de depunere a declaratiei unice, publicata in monitorul oficial vineri e termenul limita pentru depunerea declaratiilor 200, 201 si 230 noile reguli de impozitare modifica 3 formulare. Până la 3,5 % din impozitul anual datorat1) 230 sub sancţiunile aplicate faptei de fals în declarații, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete.

Formular.formularul se completează şi se depune de către persoanele fizice care dispun direcționarea unei sume din impozitul anual datorat pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează şi funcționează în condițiile legii şi a.

O platformă dezvoltată de help autism 2021 contul meu 230 cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual. Completarea formularului 230 in 2021. Formularul se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează următoarele venituri din românia:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel