vineri, 23 octombrie 2020

Formular C801

Formular C801. C) using another ethernet cable, connect one end of the cable to the lan port of the c801, and connect the other end of the cable to device requiring failover backup. Plan de măsuri pentru eficientizarea colectării veniturilor la bugetul general consolidat;

Anaf Oficial Informații Privind Utilizarea Aparatelor De Marcat Electronice Fiscale Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate
Anaf Oficial Informații Privind Utilizarea Aparatelor De Marcat Electronice Fiscale Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate from www.cabinetexpert.ro
Declaratia trebuie depusa de contribuabil ( utilizator amef) in spatiu virtual deschis pe numele acestuia la anaf, de catre Declaratia c801 este declaratia prin care va inregistrati casa de marcat electronica la anaf si obtineti acest numar de atribuire in registrul de evidenta. Butonul „sterge persoana” se foloseste pentru cazul in care a fost completata gresit sectiunea date de identificare a persoanei si nu se doreste modificarea campurilor pe rand, ci completarea de la inceput a intregii sectiuni.

Documentul descrie pasii de completare si incarcare a formularului c801 pentru obtinerea numarului unic de inregistrare a aparatelor de marcat electronice fiscale (amef).

Butonul „sterge persoana” se foloseste pentru cazul in care a fost completata gresit sectiunea date de identificare a persoanei si nu se doreste modificarea campurilor pe rand, ci completarea de la inceput a intregii sectiuni. La declaratia c801 trebuie atasate urmatoarele documente, iar in cazul depunerii online documentele se scaneaza si se ataseaza la pdf: Lista achiziţiilor publice de produse, servicii şi lucrări; Butonul „sterge persoana” se foloseste pentru cazul in care a fost completata gresit sectiunea date de identificare a persoanei si nu se doreste modificarea campurilor pe rand, ci completarea de la inceput a intregii sectiuni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel