duminică, 25 octombrie 2020

Formular Grecia Calatorie

Formular Grecia Calatorie. În urma rezultatelor chestionarului, aceștia vor primi un cod de bare care va arăta dacă la intrarea în grecia vor fi supuși sau nu unui test pentru depistarea coronavirusului. Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia.

Doc Cetățenii R Moldova Nu Pot Călători In Grecia Cu Pașaport Biometric Precizările Ministerului De Externe Ziarul De Gardă
Doc Cetățenii R Moldova Nu Pot Călători In Grecia Cu Pașaport Biometric Precizările Ministerului De Externe Ziarul De Gardă from www.zdg.md
Travellers will receive the plf with their unique quick response (qr) code on the day of their scheduled arrival in greece and will. Toți turiștii sunt obligați să completeze formularul online (plf), cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea în grecia. Până marți a fost suspendată emiterea de formulare de călătorie pentru cei care merg în vacanță cu mașina sau cu autocarul.

3 minutes de la 1 iulie 2020, toți cei care intră în grecia trebuie să completeze formularul pentru localizarea persoanei.documentul se completează online, cu cel puțin 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul republicii elene.

Mai mulți cetățeni români au avut surpriza neplăcută de a nu fi lăsaţi să se îmbarce în avion din cauza declarației care trebuia completată înainte de călătorie. Grecia impune noi reguli pentru turistii care vor sa o viziteze in aceasta vara, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus in mai multe tari europene. Mai mulți cetățeni români au avut surpriza neplăcută de a nu fi lăsaţi să se îmbarce în avion din cauza declarației care trebuia completată înainte de călătorie. Formularul digital de localizare a pasagerilor (dplf), obligatoriu pentru toţi cei care călătoresc în italia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel