miercuri, 14 octombrie 2020

Formular Nou Declaratie Pe Propria Raspundere

Formular Nou Declaratie Pe Propria Raspundere. Autoritățile au actualizat, la finalul lunii martie, modelele de declarație pe. Ultima modificare în 26 martie 2021, 13:52.

Italia Noul Model De Declarație Pentru A Ieși Din Casă Autocertificazione Descarcă Documentul Stiri Diaspora
Italia Noul Model De Declarație Pentru A Ieși Din Casă Autocertificazione Descarcă Documentul Stiri Diaspora from media.stiridiaspora.ro
1 declarałie pe propria răspundere subsemnatul/subsemnata. Autoritățile au actualizat, la finalul lunii martie, modelele de declarație pe. Formulare declarație pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei si adeverinta de serviciu, conform ordonanței militare nr.

Astfel, începând de miercuri, toți românii care ies din casă trebuie să aibă asupra lor fie o adeverință de la locul de muncă, fie o declarație pe proprie răspundere în care să prezinte motivul deplasării.

Părinții nu sunt doctori epidemiologi și nu au cunoștințele necesare pentru a completa pe propria raspundere o astfel de declarație. Noul formular al declarației pe proprie răspundere ordonanța militară nr.3 , anunțată miercuri seară, 25 martie, de ministrul marcel vela, introduce o serie de modificări. Formulare declarație pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei si adeverinta de serviciu, conform ordonanței militare nr. Noua declarație pe proprie răspunde pentru poliție formularul este disponibil în doua formate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel