sâmbătă, 3 octombrie 2020

Formular Pentru 2 La Suta

Formular Pentru 2 La Suta. Ghid 3,5 la sută pentru 2020. Acest formular este inclus în această pagină doar pentru informare, și nu pentru utilizare, deoarece el se completează electronic formular.

2 Pentru Educație Formular 230 Grădinița Fericitul Ieremia Tomești
2 Pentru Educație Formular 230 Grădinița Fericitul Ieremia Tomești from old.gradinitafi.ro
Declaratia 230 pentru anul 2014. V a informam ca pana la data de 26 mai a.c., este ultima zi in care contribuabilii mai pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se. În rubricile nume și prenume se înscriu numele și prenumele contribuabilului.

7, sector 6, 060142, bucurești, românia.

Formularul se completează şi se depune de către persoanele fizice care realizează Cine are simpatii ca fiul lui nea nicu care doneaza la 'salvatzi copii' unde personal nu vad ce au salvat (poate pe ei de la faliment) sa o faca din buzunarul lor. V a informam ca pana la data de 26 mai a.c., este ultima zi in care contribuabilii mai pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se. Se completează cu ajutorul programului de asistenă și se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanță, conform legii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel