sâmbătă, 24 octombrie 2020

Formular Pentru Buletin La 14 Ani

Formular Pentru Buletin La 14 Ani. În termen de 15 zile de la împlinirea vârstei de 14 ani. Înainte de întocmirea dosarului pentru eliberarea actului de identitate vă recomandăm să citiţi rubrica informatii generale despre actul de identitate.

Mi Am Pierdut Buletinul Ce Trebuie Să Fac Ca Să Obțin Unul Nou
Mi Am Pierdut Buletinul Ce Trebuie Să Fac Ca Să Obțin Unul Nou from playtech.ro
Instituția noastră nu emite cărți de identitate și nu efectuează programări în vederea depunerii cererilor pentru emiterea cărților de identitate. Eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani. 12 alin.(2) din ordonanţa de urgenţă a guvernului nr.

Cât este taxa de eliberare a buletinului.

În termen de 15 zile de la împlinirea vârstei de 14 ani. Nerespectarea termenului constituie contravenție și se poate sancționa cu amendă de la 40 la 80 lei. La împlinirea vârstei de 14 ani, minorul se prezintă la ghişeul serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor, însoţit de unul dintre părinţi sau, după caz, de reprezentantul său legal, de persoana desemnată din cadrul centrului specializat aflat sub. În cazul tipăririi cererilor de pe site, acestea trebuie să fie în format a4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel