joi, 8 octombrie 2020

Formular Pentru Buletin

Formular Pentru Buletin. Eliberarea actului de identitate în cazurile prevăzute la art. Minorii care merg să depună actele pentru buletin pentru prima dată, trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți sau reprezentat legal.

Actul De Identitate Al Cetăţeanului Roman Scurt Istoric Serviciul Public Comunitar Local De Evidență A Persoanelor Tarnăveni
Actul De Identitate Al Cetăţeanului Roman Scurt Istoric Serviciul Public Comunitar Local De Evidență A Persoanelor Tarnăveni from evidenta.primariatarnaveni.ro
Raport privind evaluarea implementării legii 544/2001 în anul 2017. Scopul transmiterii copiei actului de identitate selectati unul dintre sediile ancom la care doriti sa transmiteti documentul. Raport privind evaluarea implementării legii 544/2001 în anul 2020.

Eliberarea actului de identitate în cazurile prevăzute la art.

Buletin de expediţie colete poştale interne. In cazul eliberarii cartii de identitate la implinirea varstei de 14 ani. Cn poșta română sa utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. Formularul cererii pentru eliberarea adeverinței privind:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel