vineri, 9 octombrie 2020

Formular Pentru Calatorie In Grecia

Formular Pentru Calatorie In Grecia. Pentru formularele completate în cursul zilei de. Pentru formularele completate marți, codurile qr vor fi emise începând cu ora 00.01, iar intrarea în grecia se va putea face de miercuri de la ora 6.00 totodată, autoritățile elene au precizat că pentru toate formularele completate în cursul zilei de 14 iulie codurile qr se vor emite începând cu ora.

Covid 19 Conditii De Calatorie In Grecia
Covid 19 Conditii De Calatorie In Grecia from www.vinevacanta.ro
Ne continuam calatoria prin europa si alegem sa incepem cu grecia, o sa stam aici vara aceasta si o sa exploram locuri foarte frumoase. Informatii suplimentare puteti obtine recomandari generale: Până marți a fost suspendată emiterea de formulare de călătorie pentru cei care merg în vacanță cu mașina sau cu autocarul.

Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia.

La intrare in tara turistii trebuie sa prezinte formularul completat si este. Romanii care vor sa intre pe teritoriul greciei vor trebui sa prezinte in continuare la granita formularul plf si adeverinta medicala in. De asemenea, cei care vin in grecia in scopuri turistice vor trebui sa completeze formularul plf (passenger locator form) si pot fi testati aleatoriu la intrarea in grecia. Condiții de călătorie / vacanța în grecia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel