marți, 6 octombrie 2020

Formular Pentru Decontarea Serviciilor Medicale De Vaccinare Antigripala

Formular Pentru Decontarea Serviciilor Medicale De Vaccinare Antigripala. Nr crt nume prenume persoana vaccinata cnp data vaccinare. Intotdeauna este bine sa se tina cont de sfatul unui medic privind alegerea vaccinului.

Http Www Cnas Ro Media Pagefiles Proiect Ordin Norme Coca Pdf
Http Www Cnas Ro Media Pagefiles Proiect Ordin Norme Coca Pdf from
O au fost preluate şi verificate un număr de 66 de solicitări pentru. De cele mai multe ori, persoanele care se vaccineza antigripal nu dezvolta gripa, totusi exista si riscul de imbolnavire. Campania de vaccinare antigripala gratuita a ministerului sanatatii este in plina desfasurare.

Campania de vaccinare antigripala incepe la 1 noiembrie.

Data semnatura si parafa formular pentru decontarea serviciilor medicale (conform ordin 422/2013) de vaccinare antigripala, cu vaccin gripal distribuit gratuit de catre ministerul sanatatii, efectuata de catre medicii de familie grupelor populationale considerate de risc. Campania de vaccinare antigripala incepe la 1 noiembrie. Dina mergeani, medic primar medicină de familie, președintele snmf. Data semnatura si parafa formular pentru decontarea serviciilor medicale (conform ordin 422/2013) de vaccinare antigripala, cu vaccin gripal distribuit gratuit de catre ministerul sanatatii, efectuata de catre medicii de familie grupelor populationale considerate de risc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel