joi, 1 octombrie 2020

Formular Pentru Eliberare Pasaport

Formular Pentru Eliberare Pasaport. Cartea de identitate provizorie trebuie însoţită de certificatul de naştere. Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice se depun personal de către persoanele care au împlinit 18 ani sau minorul căsătorit în condițiile legii, în ţară, la serviciile publice comunitare de paşapoarte în a căror rază de competenţă au domiciliul sau, după caz, reşedinţa, iar în strainătate, la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale româniei.

Procura Pentru Pasaport Copil Minor Model Fill Online Printable Fillable Blank Pdffiller
Procura Pentru Pasaport Copil Minor Model Fill Online Printable Fillable Blank Pdffiller from www.pdffiller.com
Declaraţie de luare în spaţiul locativ al proprietarului, prin mandatar. Cerere tip, model 1 (se gaseste la sediul biroului compartimentului de pasapoarte); Ministerului administraţiei şi internelor pentru îndeplinirea altor atribuţii legale.

Declaraţie de luare în spaţiul locativ al proprietarului, prin mandatar.

Cerere pentru eliberarea cazierului judiciar persoane fizice. Cerere pentru eliberarea actului de identitate. Eliberare sau preschimbare pasaport simplu. În cazul tipăririi cererilor de pe site, acestea trebuie să fie în format a4, iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel