marți, 20 octombrie 2020

Formular Pentru Impozitul De 2

Formular Pentru Impozitul De 2. Asta inseamna ca nu veti putea folosi siteul directiei venituri buget local sector 2 la intreaga capacitate. Formularele mentionate mai sus se pot depune de catre contribuabili sau de catre imputernicitii acestora, in format hartie, direct la registratura organului fiscal.

Redirectioneaza 2 Din Impozit
Redirectioneaza 2 Din Impozit from smartgalati.ro
Salariul brut minus contribuția medicală (9. Pentru depunerea formularul 230 si declarației 230 prin spv, nu trebuie semnătură electronică. (forma isapti 17) nota de informare privind salariul și alte plăți efectuate de către rezidentul parcului pentru tehnologia informației în folosul angajaților.

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor care doresc sa doneze 2 sau 3,5% din impozitul pe venit, prelungim termenul de depunere a acestui document pana formularul se completeaza si se depune si de catre persoanele fizice care nu realizeaza venituri si care opteaza pentru plata contributiei de.

Orice persoană care dorește să redirecționeze 2% trebuie. Contribuabilul completeaza si depune online declaratia unica in care evidentiaza impozitul de plata datorat pentru venitul realizat in 2019, in suma de 4.693 lei (46.931 x 10% cota de impozit). (forma isapti 17) nota de informare privind salariul și alte plăți efectuate de către rezidentul parcului pentru tehnologia informației în folosul angajaților. Completând acest formular puteai opta pentru plata contribuțiilor sociale raportate la venitul real sau la salariul minim pe economie,care este în 2018 de pentru cei din mafia imobiliară,care construiesc pe persoană fizică zeci și sute de apartamente pe care ulterior le vând plătind un impozit de doar 3.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel