miercuri, 7 octombrie 2020

Formular Pentru Inscrierea In Clasa Pregatitoare

Formular Pentru Inscrierea In Clasa Pregatitoare. Completarea acestei cereri de înscriere nu garantează înscrierea copilului dumneavoastră în unitatea de învățământ și nu elimină obligativitatea de a vă prezenta la unitatea de învăţământ unde doriţi înscrierea cu dosarul complet al copilului, în vederea. Parintii copiilor care implinesc 6 ani pana la data de 31 august 2021, inclusiv, si care doresc amanarea inscrierii acestuia in clasa pregatitoare, vor depune o cerere in acest sens, impreuna cu un document medical din care sa reiasa ca minorul este inapt pentru inscrierea in invatamantul.

Inscriere Scoala Nr 200
Inscriere Scoala Nr 200 from scoala200.invatamantsector3.ro
Pe locurile libere se inscriu si, ulterior, sunt inmatriculati cei care provin din alte circumscriptii scolare, inclusiv din alte localitati. Inscrierea la scoala incepe pe 4 martie 2019. Începe înscrierea în clasa pregătitoare!

Ordin privind aprobarea calendarului de inscriere a copiilor in invatamantul primar.

Calendarul pentru inscrierile la scolile din capitala, facut. In clasa pregatitoare se incriu copiii care implinesc varsta de 6 ani pana la data de 31 august 2013 inclusiv. Calendarul inscrierilor in clasa pregatitoare prevede ca joi, 8 martie, incepe prima etapa a inscrierilor in invatamantul primar. Inscrierea la scoala incepe pe 4 martie 2019.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel