luni, 5 octombrie 2020

Formular Pentru A Intra In Grecia

Formular Pentru A Intra In Grecia. Contul meu impresii b2b club et blog contact whatsapp facebook instagram rss More images for formular pentru a intra in grecia »

Coronavirus Grecia A Anunțat Că Suspendă Pană Marți Emiterea Formularelor De Călătorie Pentru Turiștii Care Intră In țară Cu Mașina Ce Se Intamplă Cu Cei Care Nu Au Obținut Incă Documentul
Coronavirus Grecia A Anunțat Că Suspendă Pană Marți Emiterea Formularelor De Călătorie Pentru Turiștii Care Intră In țară Cu Mașina Ce Se Intamplă Cu Cei Care Nu Au Obținut Incă Documentul from www.b1.ro
More images for formular pentru a intra in grecia » Autoritatile elene au anuntat un nou protocol pentru turistii care intra in grecia incepand cu data de 1 iulie 2020. Jun 29, 2020 · românii care doresc să meargă în grecia, după data de 1 iulie, vor fi nevoiți completeze un formular online, cu 48 de ore înainte de a ajunge la graniță.

Acesta va fi prezentat la frontieră, unde se va emite un cod de bare unic.

Autoritatile elene au anuntat un nou protocol pentru turistii care intra in grecia incepand cu data de 1 iulie 2020. Formular pentru intrarea in grecia, model completare formular grecia call center: Acestia trebuie sa completeze online formularul plf (passenger locator form) si sa prezinte codul qr generat, printat sau pe. 18 hours ago · grecia a intrat in scenariul rosu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel