luni, 19 octombrie 2020

Formular Pentru Obtinerea Cardului European Sanatate

Formular Pentru Obtinerea Cardului European Sanatate. Potrivit legislatiei europene, cetatenii din statele. Cardul european de asigurari sociale de sanatate este documentul care confera titularului dreptul de a beneficia de asistenta medicala necesara in cardul european se elibereaza in termen de 7 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii la casa de asigurari de sanatate.

O Treime Din Banii Plătiţi De Cnas In 2017 Pentru Tratamentele Romanilor In Străinătate Au Mers In Germania
O Treime Din Banii Plătiţi De Cnas In 2017 Pentru Tratamentele Romanilor In Străinătate Au Mers In Germania from media-beta.romaniatv.net
Acestia atrag atentia celor care calatoresc in afara tarii ca plata cardului nu le acopera decat serviciile medicale prestate de spitalele de stat. 2.cardul european nu acoperă procedurile de repatriere medicale sau mortuare; Cardul european de sanatate este practic pasaportul dvs.

Puteti aplica online, completand formularul anexat sau ne puteti contacta pentru mai multe informatii la urmatoarele numere de telefon:

Obținerea cardului european de sănătate este reglementata prin legea nr. Cardul european de sanatate (kkh) este oferit gratuit persoanelor care se angajeaza cu un contract de munca in germania. De principiu, cardul european de sanatate acopera asistenta medicala de urgenta. Cerere înscriere în audienţă la directorul direcției secretariatul tehnic al comisiei pentru cetățenie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel