joi, 15 octombrie 2020

Formular Pentru Spania

Formular Pentru Spania. Jul 18, 2020 · dacă doriți să ajungeți în spania venind din altă țară trebuie să completați obligatoriu un formular online de sănătate publică plc (passenger location card) și să obțineți un cod qr. Să completezi un formular de sănătate publică în spania?

Spania Portugalia și Olanda In Zona Roșie De Duminică Grecia In Zona Galbenă Cand Se Instituie Carantina Pentru Cei Care Vin Din Aceste țări și Ce Documente Trebuie Să Prezinte
Spania Portugalia și Olanda In Zona Roșie De Duminică Grecia In Zona Galbenă Cand Se Instituie Carantina Pentru Cei Care Vin Din Aceste țări și Ce Documente Trebuie Să Prezinte from media.hotnews.ro
Trebuie să completați formularul de intrare în spania? Formular pentru călătorii în egipt condiţii pentru călătorii în egipt. Care sunt regulile de intrare în spania?

Verifica conditiile complete valabile pentru intrarea in spania incepand cu data de 21 iunie 2021 aici spania fara test ….

Nu sunt restrictii indiferent de tara de provenienta pentru: Măsura a intrat în vigoare la 1 iulie 2020. Jun 07, 2021 · formalitati pentru intrare in spania: Condiţii pentru călătorii în spania.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel