duminică, 4 octombrie 2020

Formular Plf Grecia 2021

Formular Plf Grecia 2021. Obrazac grčka (trenutna situacija na dan 21.05.2021.) poštovani, koristimo ovu priliku da vas obavestimo o odluci vlade republike grčke, u vezi sa uslovom ulask a svih lica na teritoriju republike grčke.svi putnici su dužni da od 19.0 4.2021. It is imperative that all passengers complete the plf, otherwise they will be denied boarding.

Coronavirus Regole Per I Viaggi In Grecia 2021 Arche Travel
Coronavirus Regole Per I Viaggi In Grecia 2021 Arche Travel from www.archetravel.com
Formularul de localizare a pasagerilor (passenger locator form), se aplică. Godine, popune plf obrazac (passenger location form), najmanje 1 dan pre ulaska u grčku, i na taj način pruže sve detaljne informacije o mestu i. Grecia a intrat pe lista roşie a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Cei care intenționează să călătorească în grecia în perioada.

Întâi și întâi, cu 48 de ore înainte de data intrării în grecia, am completat formularul plf (passenger locator form) pentru a obține codul qr unic. Formularul online care trebuie completat începând de la 1 iulie. Romanii care aleg sa isi petreaca vacanta in grecia trebuie sa completeze un formular pentru intrarea in tara, plf (passenger locator form), cu cel putin 24 de ore inainte de calatorie, dar nu cu mai mult de sapte zile, arată ziare.com.sunt situatii in care turistii trebuie sa astepte ore in sir fie pentru ca nu au completat documentul, … Dar nu cu mai mult de 7 zile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel