duminică, 11 octombrie 2020

Formular Șomaj Tehnic

Formular Șomaj Tehnic. Care este procedura de acordare de somaj tehnic? Declarație pe proprie răspundere, cerere, listă pentru firme, pfa, întreprinderi individuale.

Cum Se Plătește șomajul Tehnic In Ue Untrr
Cum Se Plătește șomajul Tehnic In Ue Untrr from www.untrr.ro
Declarație pe propria răspundere angajator. Care este termenul pentru acordarea somajului tehnic? Jul 03, 2020 · pentru acordarea șomajului tehnic potrivit oug nr.

Ministerul muncii a publicat în monitorul oficial, marți seara, 4 ordine de ministru prin care se stabilesc formularele necesare firmelor, persoanelor fizice autorizate (pfa), cluburilor sportive și altor beneficiari ai șomajului tehnic.

Ministerul muncii a publicat în monitorul oficial, marți seara, 4 ordine de ministru prin care se stabilesc formularele necesare firmelor, persoanelor fizice autorizate (pfa), cluburilor sportive și altor beneficiari ai șomajului tehnic. Apr 01, 2020 · modelele de cerere şi de declaraţie pe proprie răspundere pentru angajatorii care solicită indemnizaţia de şomaj tehnic pentru angajaţi au fost publicate în monitorul oficial, a anunţat pe facebook ministrul muncii şi protecţiei sociale, violeta alexandru, în noaptea de marţi spre miercuri. Declarație pe propria răspundere angajator. Jul 01, 2020 · incepand cu 1 iulie 2020, angajatorii pot depune documentatia pentru acordarea somajului tehnic aferent lunii iunie 2020, conform ordinului mmps nr.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel