duminică, 29 noiembrie 2020

Formular 230 Completat

Formular 230 Completat. Leave a reply cancel reply. Până la 3,5 % din impozitul anual datorat*) 230 sub sancţiunile aplicate faptei de fals în declarații, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete.

Modificare Termen De Depunere A Declaratiei Unice Si A Formularului 230 Consultanta Resurse Umane Si Contabilitate Ada S Consult
Modificare Termen De Depunere A Declaratiei Unice Si A Formularului 230 Consultanta Resurse Umane Si Contabilitate Ada S Consult from www.adasconsult.ro
Până la 3,5 % din impozitul anual datorat*) 230 sub sancţiunile aplicate faptei de fals în declarații, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete. Descarcă de mai sus formularul completat cu datele asociației glasul vieții 2. Datele înscrise în acest formular sunt corecte.

Descarcă de mai sus formularul completat cu datele asociației glasul vieții 2.

Fundatia regala margareta a romaniei op 12 cp 327, sector 1, bucuresti. Potrivit documentației publicate de anaf, formularul se completează şi se depune de către persoanele fizice care dispun. 230 cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat (opanaf 15/2021). Completare online formular 230 ☟☟☟.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel