joi, 26 noiembrie 2020

Formular Pentru Buletin

Formular Pentru Buletin. Actele necesare pentru eliberarea unui buletin nou (carte de identitate) depind de situatia in care va aflati si in functie de motivul pentru care doriti acordarea sau schimbarea cartii de identitate. Adresa introdusă nu poate fi identificată.

Buletin Expeditie Posta Romana 8
Buletin Expeditie Posta Romana 8 from images.okr.ro
Buletin de expeditie si mandat postal. Pentru eliberarea buletinului de identitate al cetățeanului republicii moldova, solicitantul prezintă următoarele documente, după caz: Actele necesare pentru eliberarea unui buletin nou (carte de identitate) depind de situatia in care va aflati si in functie de motivul pentru care doriti acordarea sau schimbarea cartii de identitate.

Cererile sunt oferite, în mod gratuit, la ghișeele serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor sau sunt disponibile, în format electronic, pe acest site.

Eliberare buletin acte schimbare buletin acte necesare buletin acte buletin 2020 eliberare buletin 2020 buletin urgenta 2020. Cerere eliberare certificat cetățenie pentru minor conform art. Documentul cu care se face dovada adresei de. 0%0% au considerat acest document util, bifați acest document drept util.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel