marți, 24 noiembrie 2020

Formular Pentru Obtinere Parola Revisal

Formular Pentru Obtinere Parola Revisal. Obtinerea parolei de către angajatori se face la sediul itm în raza teritoriala unde au sediul sau domiciliul. Formular cu care se obtine parola revisal de la itm.

New Page 1
New Page 1 from www.itmbrasov.ro
Cerere de înregistrare/încetare a activității și de înregistrare/radiere din evidență a mcc pentru persoanele care desfășoară activitate independentă cerinte. Împuternicire semnată şi ştampilată de reprezentantul legal al unității fără personalitate juridică, în cazul în care persoana care solicită obținerea parolei este alta decât reprezentantul legal al unității; Cu datele contului activate pentru versiunea veche angajatorul va trebui sa faca o prima depunere la ghiseele itm împreuna cu actele mentionate la punctul a.

Inspectoratul teritorial de munca pune la dispozitia angajatorilor aplicatia online revisal (registrul general de evidenta a salariatilor) in vederea simplificarii procesului de inregistrare/modificare/suspendare/incetare a.

Savesave formular parola revisal for later. Solicitarea și obținerea parolei pentru transmiterea on‐line a registrului conform hg nr. Solicitarea scrisă pentru eliberarea parolei; Pentru eliberarea parolei pentru revisal, conform ordinului 1918 / 2011, sunt necesare următoarele documente:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel