sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Formular Pentru Zbor

Formular Pentru Zbor. Nu vă vom rambursa niciun zbor sau niciun serviciu de care nu puteți beneficia din cauza refuzării intrării și puteți fi responsabil(ă) pentru taxele suplimentare. Formular pentru despagubire zbor tel.

Formular Online Obligatoriu Pentru Toți Cei Care Aterizează Pe Aeroportul Otopeni Stirileprotv Ro
Formular Online Obligatoriu Pentru Toți Cei Care Aterizează Pe Aeroportul Otopeni Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
Stimaţi pasageri, informațiile despre regulile de zbor în perioada de pandemie furnizate de compania aeriană sunt pur informative. Persoanele care vin în marea britanie începând cu 8 iunie trebuie să completeze un formular înainte de a călători. Raportul din zbor are importanta deosebita pentru evitarea pericolelor pentru operarea aeronavelor datorita existentei norilor de cenusa vulcanica.

Orice alt echipament de protecție este recomandat și apreciat.

Vamale pot decide să vă refuze intrarea în țara lor pe baza unor informații care nu sunt disponibile pentru noi. Numarul zborului (exemplu pentru plecarea din bucuresti: Formular/ cerere despagubiri de la companiile aeriene pentru probleme legate de anulari sau intarzieri zboruri, refuz imbarcare avion si pierdere legatura. Majoritatea pasagerilor cu afecţiuni medicale pot călători fără probleme.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel