marți, 29 decembrie 2020

Completare Formular Plf Grecia

Completare Formular Plf Grecia. Contul meu impresii b2b club et blog contact whatsapp facebook instagram rss. Unul din motivele pentru care la intrarea in grecia in aceste zile se formeaza cozi, iar turistii sunt nevoiti sa astepte ore in sir pentru a putea ajunge la destinatia de vacanta, spun autoritatile elene, este.

Grecia Publica Noi Reguli Pentru Vacantele In 2020 Noul Protocol De Intrare In Tara Blog Travelplanner Ro
Grecia Publica Noi Reguli Pentru Vacantele In 2020 Noul Protocol De Intrare In Tara Blog Travelplanner Ro from travelplanner.ro
Acest cod se obtine prin completarea online a unui formular. Începând cu data de 1 iulie, autoritățile din grecia au introdus obligativitatea de a completa un formular (plf) pentru toți cei care vor să intre în această țară. Acest formular va putea fi găsit, în format electronic în aplicaţia „visit greece sau poate fi furnizat de către membrii echipajului în timpul zborului.

Fără acest cod, intrarea pe teritoriul elen nu este permisă.

Toți turiștii sunt obligați să completeze formularul plf cu cel puțin 48 de ore înainte de a intra pe teritoriul greciei, transmite agenția de turism giliola travel. Aici, turiștii vor răspunde la întrebări legate de date personale, țara de origine, modalitatea de transport până în grecia, țările vizitate în ultimele 15 zile, durata sejurului, adresa unde vor sta. Travellers will receive the plf with their unique quick response (qr) code on the day of their scheduled arrival in greece and will be notified via email (the qr code will be provided in a link in the confirmation email). Pe formular (plf) pot fi înscrise mai multe persoane, dar numai dacă fac parte din aceeași familie, adică părinți și copii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel