sâmbătă, 26 decembrie 2020

Formular 070 Completat

Formular 070 Completat. În cazul în care declaraţia de menţiuni este com. Număr de identificare fiscală se completează de către contribuabilii care deţin număr de identificare fiscală.

Download 070 Declaratie De Mentiuni Pfa Si Profesiuni Liberale
Download 070 Declaratie De Mentiuni Pfa Si Profesiuni Liberale from www.efin.ro
Oct 25, 2020 · formularul 070 „declaratie de inregistrare fiscala/declaratie de mentiuni/declaratie de radiere pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere” se completeaza si se depune de catre persoanele fizice romane sau straine care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, in conformitate cu prevederile legale. Uniunea europeană fondul social european. În cazul în care declaraţia de menţiuni este completată de către împuternicit/reprezentant fiscal, se va înscrie numărul de identificare al contribuabilului pe care îl reprezintă.

See full list on fincont.net

Oct 25, 2020 · formularul 070 „declaratie de inregistrare fiscala/declaratie de mentiuni/declaratie de radiere pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere” se completeaza si se depune de catre persoanele fizice romane sau straine care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, in conformitate cu prevederile legale. Se completează cu datele de identificare ale împuternicitului/reprezentantului fiscal. De completare a formularului (070) declarație de înregistrare fiscală/declarație de mențiuni pentru persoanele fizice care desfăşoară activități economice în mod independent sau exercită profesii libere declarația de înregistrare fiscală/declarația de mențiuni pentru persoanele fizice care În cazul declaraţiei de menţiuni se completează toate rubricile formularului cu datele valabile la momentul declarării, indiferent dacă acestea au mai fost declarate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel