duminică, 27 decembrie 2020

Formular 2 Pentru Firme

Formular 2 Pentru Firme. Depunerea se face până pe 25 mai 2021. Blocul de dispozitii de plata casa contine un numar de 100 file, neinseriate.

Https Static Anaf Ro Static 10 Anaf Asistentacontribuabili R Ghid Redirectionare Imp Pdf
Https Static Anaf Ro Static 10 Anaf Asistentacontribuabili R Ghid Redirectionare Imp Pdf from
Informaţii privind bonitatea firmei ofertante. Prin acest apel solicit revenirea asupra deciziei de a nu primi informańiile de interes public solicitate în scris/în format electronic, considerând că dreptul meu la informańie, conform legii, a fost lezat. Firma rezident n registrul statistic suntei nregistrat cu:

Antreprenorii care detin microintreprinderi sau firme mici si mijlocii pot accesa pana la 2 mil de euro pentru dezvoltare sau noi produse / servicii.

Derzeit sind die formulare für die steuererklärung nur in deutscher sprache verfügbar. 1.denumire companie pentru companiile nerezidente care dein sub 10% din capitalul social al raportorului, dar nu sunt membre ale grupului investitorului strin direct nu se competeaz niciun formular. Antreprenorii care detin microintreprinderi sau firme mici si mijlocii pot accesa pana la 2 mil de euro pentru dezvoltare sau noi produse / servicii. Vă oferim de asemenea și datele de completare în format text:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel