luni, 28 decembrie 2020

Formular Declaratie Pe Propria Raspundere

Formular Declaratie Pe Propria Raspundere. Noua declarație pe propria răspundere a intrat în vigoare: Declaraţie pe propria răspundere noiembrie 2020.

Declaratie Pe Propria Raspundere Enel Fill Online Printable Fillable Blank Pdffiller
Declaratie Pe Propria Raspundere Enel Fill Online Printable Fillable Blank Pdffiller from www.pdffiller.com
În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu. 352 din codul penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor, declar prin prezenta, pe propria răspundere, că am sosit pe teritoriul româniei plecând de pe teritoriul. Se va completa adresa locuinței în care persoana locuiește în fapt, indiferent dacă este identică sau nu cu cea menționată în actul de identitate.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților poliției române, ai jandarmeriei sau al poliției locale la momentul legitimării persoanei.

Formular 1 scrisoare de inaintare formular 2 declaratie privind eligibilitatea formular 3 declaratie privind neincadrarea in situatiile prevazute la art. 352 din codul penal al republicii moldova, că nu am antecedente penale și că nu mă aflu sub urmărire penală. Pentru justificarea acestor situatii este necesara prezentarea unei declaratii pe proprie raspundere sau a unei adeveninte din partea angajatorului. Download declaratie pe proprie raspundere online.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel