marți, 1 decembrie 2020

Formular Locțiitor Pentru Înregistrarea Intrării Pe Teritoriul German

Formular Locțiitor Pentru Înregistrarea Intrării Pe Teritoriul German. Înregistrarea se va efectua înainte de plecarea în călătorie. Prezentarea notificării de confirmare a înregistrării (sau, prin excepție dacă înregistrarea digitală nu e posibilă, a unui „formular locțiitor pentru înregistrarea intrării pe teritoriul german completat în întregime).

Consulatul General Al Republicii Moldova La Frankfurt Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene Al Republicii Moldova
Consulatul General Al Republicii Moldova La Frankfurt Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene Al Republicii Moldova from frankfurt.mfa.gov.md
În situaţia în care nu este posibilă înregistrarea online, în mod excepţional, se poate opta pentru completarea formularului tipizat şi. Pentru înregistrare accesați pagina de internet și în toate celelalte cazuri, vă rugăm ca după intrarea pe teritoriul german să trimiteți neîntârziat formularul locțiitor completat la adresa: Textul sursă este necesar pentru informații suplimentare privind traducerea.

Savesave inregistrarea rezidentei pe teritoriul romaniei for later.

Textul sursă este necesar pentru informații suplimentare privind traducerea. Puteți completa procedura la consulatul româniei pe teritoriul statului în care locuiți. Pentru fiecare persoană cu drept de semnătură se generează un singur certificat digital (deci dacă o persoană deţine c) pentru a finaliza înregistrarea certificatului, tastaţi „ok şi „transmite. În situaţia în care nu este posibilă înregistrarea online, în mod excepţional, se poate opta pentru completarea formularului tipizat şi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel