miercuri, 30 decembrie 2020

Formular Pentru Grecia

Formular Pentru Grecia. Anatoliki makedonia kai thraki (macedonia de est și tracia). Începând cu data de 1 iulie, toate aeroporturile din grecia vor fi redeschise pentru zborurile internaţionale, iar porturile din patras şi igoumenista vor.

Grecia Impune Noi Condiții Pentru Intrarea In țară Un Formular Completat și Un Test Pcr Negativ
Grecia Impune Noi Condiții Pentru Intrarea In țară Un Formular Completat și Un Test Pcr Negativ from cdn.g4media.ro
Veți avea nevoie de aceste formulare pentru a beneficia de prestațiile sociale care vi se cuvin în calitate de cetățean european care locuiește (a locuit) și/sau lucrează (a lucrat) în altă țară din ue. Beginning july 1, 2020, the greek government has determined how the country will welcome travellers, carry out the necessary diagnostic screening and keep everyone safe throughout the season. Cerere eliberare certificat cetățenie pentru minor conform art.

Grecia a lansat noi reguli pentru călătorii.

Caracteristici geografice grecia este alcatuita din capatul sudic al peninsulei balcanice si peste 2000 de insule care reprezinta aproximativ 20% din suprafata totala a tarii. Grecia nu mai emite până marți formulare pentru turiștii care vor să intre în țară cu mașina. Moldova va fi inclusă în lista țărilor cetățenii cărora pot călători în grecia în scop turistic. Dacă sunteți o familie de patru persoane, va trebui să o completați de patru ori pentru patru coduri separate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel