vineri, 4 decembrie 2020

Formular Pentru Zona Carantinata

Formular Pentru Zona Carantinata. 1 se refera la deplasarea in interiorul zonei carantinate si aici este vb pe raza orasului bistrita si a celorlalte cartiere sau comune din apropiere, de ce pe pag.2 continui cu deplasarea din/in zona carantinata si sa punctezi cu cifra 2! Formularul dat publicității în martie 2021, poate fi descărcat și printat aici.

Ordonanța 6 A Inchis Municipiul Suceava și 8 Comune Restul Localităților Din Județul Vecin Sunt Zone Tampon
Ordonanța 6 A Inchis Municipiul Suceava și 8 Comune Restul Localităților Din Județul Vecin Sunt Zone Tampon from www.bistritaexpress.ro
Tichete sociale de 1.500 de lei, acordate lunar copiilor cu varsta pana la 6 ani copii in intretinere. 1 se refera la deplasarea in interiorul zonei carantinate si aici este vb pe raza orasului bistrita si a celorlalte cartiere sau comune din apropiere, de ce pe pag.2 continui cu deplasarea din/in zona carantinata si sa punctezi cu cifra 2! Numeroase localități din țară au fost carantinate.

Motivele pentru care sunt permise ieșirile din localitate/zona metropolitană (localitățile aflate pe o rază de până la 30 km față de principalul oraș, conform art.

Perioada decretată pentru starea de urgență sau mai scurtă), aceasta fiind perioada pentru care este valabilă adeverința. Vă informăm că este activă platforma electronică formular.sts.ro pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator. Bragadiru a intrat din nou în carantină, după ce numărul de cazuri a ajuns la peste 6 / 1000 locuitori. Oug pentru reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel