sâmbătă, 5 decembrie 2020

Formular Plf Grecia 2021

Formular Plf Grecia 2021. Travellers will receive a confirmation email upon submission of the plf. Pe formularul online pentru grecia nu mai trebuie menționată regiunea.

Exemptions Covid 19 Travellers
Exemptions Covid 19 Travellers from www.salute.gov.it
Travellers will receive the plf with their unique quick response (qr) code on the day of their scheduled arrival in greece and will be notified via email (the qr code will be provided in a link in the confirmation email). Se prelungește regimul de carantină totală (lockdown) pentru întreg teritoriul republicii elene până la data de 8 martie 2021, cu menținerea tuturor măsurilor anterioare.principalele restricții sunt: De acum poți completa formularul plf cu 24 de ore înaintea plecării.

Din 14 mai 2021 deplasările în interiorul țării și turismul se vor deschide cu reglementări de siguranță.

Însă românii și alte nații europene ar putea călători în grecia de la mijlocul lunii aprilie, în special pentru scurta vacanță de paște. Din 14 mai 2021 deplasările în interiorul țării și turismul se vor deschide cu reglementări de siguranță. Grecia grecia sunt obligați să completeze și să trimită electronic contact detaliat. Noile măsuri au intrat în vigoare luni și se aplică până la data de 26 aprilie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel