duminică, 31 ianuarie 2021

Formular Pentru Buletin

Formular Pentru Buletin. Documentul cu care parintele/reprezentantul legal face dovada adresei de domiciliu, original si copie; Care este cererea de eliberare buletin?

Formular Nr 209e Buletin De Rezultate Analize
Formular Nr 209e Buletin De Rezultate Analize from imgv2-2-f.scribdassets.com
Certificatele de nastere ale copiilor cu varsta mai mica de 14 ani, original si copie; Un document cu fotografie, cu care solicitantul poate face dovada identitatii, respectiv: Contravaloarea cartii de identitate si a cartii de identitate provizorii, aferente cererilor privind eliberarea actelor de identitate solutionate de catre serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor, se achita fie la sediul serviciului pe raza caruia solicitantul are do.

Cererea pentru eliberarea actului de identitate, semnata atat de minor, cat si de parinte/reprezentantul legal;

Care este cererea de eliberare buletin? Actul de identitate si cartea de alegator, daca este cazul; Taxa unică pentru eliberarea cărții de identitate este de 7 lei și se poate plăti fie la orice oficiu al poștei române sau cec bank, fie, și mai simplu, la ghișeul unde se depun actele pentru eliberarea cărții de identitate. Cetatenii romani aflati in strainatate pot depune cererea pentru eliberarea primului act de identitate impreuna cu document.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel