miercuri, 27 ianuarie 2021

Formular Pentru Intrare In Grecia

Formular Pentru Intrare In Grecia. Grecia nu mai emite până marți formulare pentru turiștii care vor să intre în țară cu mașina. Pentru cei care nu au posibilitatea, formularul poate fi completat și de mână, dar cu 48 de ore înainte de a ajunge în grecia.

Noi Reguli La Intrarea In Germania Germania Dw 13 05 2021
Noi Reguli La Intrarea In Germania Germania Dw 13 05 2021 from static.dw.com
Grecia este deschisa pentru turistii romani incepand cu 16 aprilie 2021. Platforma electronica care permite completarea formularului passenger locator form nu va mai fi disponibila pana marti, 14 iulie, ora 00.01 pentru intrarea in grecia pe cale rutiera. Pentru a minimaliza riscul unui refuz de intrare fara viza, din partea serviciilor de frontiera straine, cetatenii republicii pentru a calatori fara viza trebuie sa detineti pasaport biometric care trebuie sa fie valabil cel putin inca trei luni de la data planificata a intoarcerii.

• turistii au obligativitatea de a completa online formularul de localizare a pasagerilor.

Totodata, pot intra in grecia moldovenii care au pasaportul biometric si permisul de sedere, emis de catre grecia data ultimei actualizări: Grecia nu mai emite până marți formulare pentru turiștii care vor să intre în țară cu mașina. Anatoliki makedonia kai thraki (macedonia de est și tracia) este regiunea în care se află localitățile kavala, keramoti. Beginning july 1, 2020, the greek government has determined how the country will welcome travellers, carry out the necessary diagnostic screening and keep everyone safe throughout the season.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel